Om andelsforeningen

Vi er en andelsforening beliggende i Kongens Lyngby, midt i overgangen fra København til Nordsjælland. Denne beliggenhed betyder, at byen kan byde på det bedste fra to verdener.

Andelsboligen set bagfra.

Som København har Kongens Lyngby et rigt handels- og kulturliv, mange videnstunge virksomheder og flere uddannelsesinstitutioner, herunder Danmarks Tekniske Universitet, der ligger lige rundt om hjørnet fra vores andelsforening.

Og som Kongernes Nordsjælland har Kongens Lyngby mange store og smukke naturområder, ikke mindst Jægersborg Dyrehave og Eremitagen, Sorgenfri Slotspark og Mølleådalen, samt Lyngby Sø og Bagsværd Sø. Alt sammen i gå- eller cykelafstand fra vores andelsforening.

Jægersborg Dyrehave

Andelsforeningen består af 18 andelslejligheder, 2 private lejemål og 10 erhvervslejemål. Lejlighederne varierer i størrelsen 60 til 152 kvadratmeter, og til priser der inviterer studerende og pensionister, så vel som par og familier til at være med.

Økonomisk er vi en konservativ forening med fokus på at sikre en stabil økonomi, med så få og små udsving i leje og boligafgift som muligt. Desuden investerer vi med fornuft og omtanke i vores ejendom, med det formål at fremtidssikre ejendommen og forbedre de enkelte boliger. I de seneste år har vi således investeret i nye termovinduer, isolering af hulmure og et nyt tag.

Mølleådalen

I nærheden

1 kilometer

Lyngby Storcenter
Lyngby Hovedgade
Danmarks Tekniske Universitet
Lyngby Idrætsby med bl.a. stadion og svømmehal
Bondebyen

2 kilometer

Lyngby Station
Lyngby Sø
Mølleådalen
Frilandsmuseet
Sorgenfri Slot og slotspark
Brede Værk

5 kilometer

Jægersborg Dyrehave og Eremitagen
Bakken
Ermelunden
Bagsværd Sø og Frederiksdal
Bellevue Strand

10 kilometer

København

København